Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Moraira

Biludlejning i Moraira er tilgængelige for at gøre mest muligt ud af at udforske regionen Costa Blanca i Spanien. Med direkte fly til Alicante fra mange lufthavne i Det Forenede Kongerige er Moraira et fantastisk sted at bo for dem, der søger en afslappende ferie i en lille, traditionel spansk fiskerby.

Med et befolkningstal eneste 9.500, Morairas rødder som en fiskerby forbliver uændrede, og mange fiskere stadig efterlade marina tidligt om morgenen og bringe tilbage en frisk fangst, som er solgt ved auktion på den traditionelle fisk marked, en af de mest populære i regionen.

Billig biludlejning i Moraira er på tilbud til at give dig frihed til at nyde alt Costa Blanca har at tilbyde. En kort køretur mod nord med Biludlejning i Moraira, langs den E - 15 kystvej, vil tage dig til nogle af de fineste, mest uberørte klart strande i Spanien, herunder Javea og Denea.

Længere på vej op langs kysten vil tage dig forbi Albufera National park, hjemsted for nogle truede lokale fugle og til Valencia, Spaniens tredje mest folkerige by. Her finder du mange museer dokumenterer landets fascinerende historie. Der er også mange gode restauranter her, smukke arkitektur og sjovt natteliv. Hvis du får chancen, bør du helt sikkert komme her.

Moraira er også hjemsted for nogle fine spisestue, med en bred vifte af kulinariske lækkerier fra indiske restauranter til nogle af de fineste spansk mad. Hver December, samles byens restauranter sammen med internationale kokke og tilbyder madlavning demonstrationer.

Indsamling destination

Kort: