Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Benidorm Centrum

Det populære spanske feriested Benidorm er beliggende langs Costa Blanca i provinsen Alicante. Når en søvnig fiskerby, nu udvej kan prale af næsten lige så mange skyskrabere som Milano og London. Udvej er meget populær året rundt med britiske turister.

Fra maj til September er klientel i Benidorm primært familier, der kommer til de sikker strande eller unge part crowd der er også tiltrukket af strandene, men også de mange barer, restauranter og natklubber, der udvej har. Fra oktober til maj, klientellet er en smule ældre, primært folk der er kommet til at nyde et mildere klima og undslippe vintervejret.

Provinsen Alicante er en dejlig region at udforske endnu mange besøgende til Benidorm gå aldrig udenfor beach resort på alle, men med så mange smukke seværdigheder inden for en kort køretur fra dit hotel eller lejlighed, billig biludlejning i Benidorm er stærkt anbefales.

Med billeje i Benidorm kan du udforske de mange smukke strande langs Costa Blanca kysten. Kysten kører op til 200kms så du er sikker på at finde den perfekte strand langs vejen.

Alternativt hovedet ind i landet og oplev den 'rigtige' Spanien. Bare en kort køretur fra Benidorm, vil du finde smukke autentiske spanske landsbyer og skønne natur. Der er mange parker og skove tæt på feriestedet, hvor du kan nyde naturstier, tage en vandretur gennem fantastisk landskab eller endda udforske på cykel. Denne dejlige alternative Spanien er lettilgængeligt med biludlejning på Benidorm.

Indsamling destination

Kort: