Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Valencia Centrum

Valencia ligger på den smukke Middelhavets kystlinje, den tredjestørste by i Spanien. Dens 2.000 - årige historie fra romersk gange gennem besættelse af maurerne til nuværende dag gør det en spændende by at besøge. Leje af bil i Valencia er væsentlig, da der er så meget at se og gøre.

Byens største herlighed er dens varieret arkitektur fra ødelagte romerske ruiner gennem arabisk bad - huse til den berømte og futuristisk City of Arts and Sciences. Den storslåede katedral er bygget på den romerske tempel Diana. En anden bemærkelsesværdig bygning er El Templo, gammel kirke af Tempelridderne.

Valencias to berømte pladser, Placa de la randen og Placa de l'Ajuntament, der bruges til fester og grand fyrværkeri viser samt indeholdende nogle dejlige bygninger og springvand. De snoede gader i Barrio del Carmen har romerske og arabiske bygninger, og byens gamle volde kan stadig besøges.

En hel dag helliget shopping i Valencia, med sine mange butikker, opskalere indkøbscentre, markeder og high street butikker, ville være for kort. Pulserende natteliv af alle slags og restauranter, der serverer de berømte Valencia paella og andre lokale specialiteter samt lokale vine er rundt i byen og på sine strande.

Billig biludlejning i Valencia er hurtigt arrangeret, giver masser af tid til dagsture. Udenfor byen er mange charmerende historiske byer og landsbyer, med fremragende strande kun en kort køretur væk. Bevis for de rige middelalderlige og romerske arv vil retfærdiggøre bekvemmeligheden af Biludlejning i Valencia.

Indsamling destination

Kort: