Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Fuerteventura Corralejo

Hvad der engang var en lille fiskerby på øen Fuerteventura nordkyst er nu en af de kanariske ø top destinationer. Kendt som Corralejo, er byen et feriemål, der får betydning for sine strande og naturlige attraktioner hvor du kan nyde en afslappende dag med din favorit vand sport eller blot bo ved havet.

For at komme til Corralejo, kan du ankommer med færge eller af air travel kommer fra fastlandet Spanien eller andre steder inden for de Kanariske Øer. Du kan stole på de busser, der kan tage dig til byen, eller bog til bil leje i Corralejo jeg i forvejen så du kan køre selv langs de vigtigste motorveje på øen, der fører hele vejen til byen.

Selve byen er lille nok til at blive undersøgt ved at gå, men hvis du ønsker at udforske strandene eller nå i udkanten af byen for at finde afsondret og ikke - kommercialiseret steder, book for billig biludlejning i Corralejo. Et køretøj kan du mageligt komme rundt ved dig selv rundt om øen også.

Køre omkring 3,2 kilometer til Sand Dune National Park syd for Corralejo i nærheden af grænsen. Parken har til formål at bevare de store klitter omfavner kystlinjen. Tilbage i byen, leder til centrum hvor du kan finde en bred vifte af butikker, restauranter og barer.

Leje af bil i Corralejo supplerer jeg også ture til nogle af strandene i den by, hvor du kan nyde en række vandsportsaktiviteter. Nyd sejlads, surfing og dykning, eller drage fordel af den stærke vind blæser på øen af kitesurfing.

Indsamling destination

Kort: