Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Fuerteventura Jandia

Jandia Tourist Office, beliggende på den del af indkøbscenter nær stranden er et godt sted at starte en ferie i den sydlige del af Fuerteventura. Turistkontoret giver alle de nødvendige rejsende faciliteter, som en besøgende på touring muligvis ikke at nævne antallet af biludlejningsfirmaer, der er bogført i nærheden. Billig biludlejning på Fuerteventura Jandia Office gør for en praktisk transportmiddel i hele området.

Med biludlejning på Fuerteventura Jandia kontor har besøgende let adgang til de største attraktioner i Jandia halvøen, blandt hvilke er Playas de Jandia, hvor man kan finde de bedste strande på øen. Den sydlige del af øen kan prale af et væld af havet og bugten områder, som er perfekt til sol og strand elskere.

Jandia er også præget af en bjergrig baggrund, perfekt til sightseeing og tager kunstneriske fotografier af området. Den bedste udsigt over halvøen ligge i de højeste tinder samt områdets landskab.

Billeje på Fuerteventura Jandia kontor ville også tage besøgende på de bedste barer og restauranter i området, blandt hvilke er den tyske og spanske ejet restauranter og barer, appellerer til fleste af turisterne at crowd området.

En anden værd at besøge del af Jandia er Costa Calma, en anden travl beach resort hvor den berømte Playa de Sotavento er placeret. Costa Calma har rigdommen af de mest farverige dele af Atlanterhavet.

Indsamling destination

Kort: