Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Badajoz Lufthavn

Den uafhængige spanske stats af Extremadure er hjemsted for Badajoz, hvis navn er både hovedstaden og provinsen. Regionen er den nærmeste nabo til den portugisiske grænse og sidder ved siden af Guadiana - floden.

Byens økonomi afhænger af dens forbindelser med de tilgrænsende Portugal. Turister besøg Badajoz året rundt som dets beliggenhed giver region med bestandigt moderate temperaturer. Biludlejning i Badajoz lufthavn er den bedste måde at udforske ikke kun byen, men andre dele af provinsen. Biludlejning i Badajoz lufthavn gør dagsture til byer som Alburquerque, muligt og praktisk.

Badajoz ligger ved siden af Guadiana - floden, en berømt flod, der passerer gennem Spanien og Portugal. Flodbredden er fyldt med forskellige butikker, restauranter og natteliv, hvilket gør det til en populær destination for lokalbefolkningen og dem på ferie. Mange besøgende vil finde at det er et dejligt sted at nyde sommeraftener eller vandreture i løbet af eftermiddagen.

Resten af provinsen, der kan ses let gennem billig biludlejning på Badajoz. Det nærliggende kvarter i Merida kan let tilgås via Biludlejning i Badajoz lufthavn. Merida er berømt for sine eksempler på antikke romerske arkitektur, herunder en bro, modelleret efter den antikke romerske stil. Broen er stadig anvendes af fodgænger mund trafik i dag.

Det romerske amfiteater samt Teatro Romano er også godt bemærket strukturer i Merida, som indeholder den mest romerske arkitektur i hele Spanien. De sidste to århundreder af romersk arkitektur i denne by er meget udbredt i dag.

Indsamling destination

Kort: