Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Elvas

Det gamle citadel af Elvas sidder i den østlige del af landet ikke langt fra grænsen til Spanien og spejling den spanske by Badajoz for sine fæstningsværker. Elvas har tonsvis af spændende, antikke seværdigheder, herunder en massiv slot og akvædukt, og også kommer med billig biludlejning på Elvas.

Stjernet attraktion er den enorme 843 - arch Amoreira akvædukt, som går direkte gennem byen. Det blev startet i sidste halvdel af 1400 - tallet og er et imponerende syn både i og omkring byen. Dele af akvædukten gå selv op til fem buer høj.

Med billeje på Elvas kan du også skelne gamle Elvas Castle, som er velholdt og giver fine udsigter over Alentejo landskab. Også er i byen gamle kirker, som de ottekantede Nossa Senhora dos Aflitos, mens store pladser og snoede gader også hilse besøgende. Der er også en kæmpe vandpark i byen, som er fantastisk for dem med børn.

Den virkelige attraktion i dette område af østlige Portugal er landet, selv om. Med Biludlejning i Elvas, kan du se mange lignende byer op og ned grænsen til Spanien, som Forte de Santa Luzia og Forte de Graça.

Evora er i anden retningen (vest) med Biludlejning i Elvas og har en lignende akvædukt Elvas samt en flok af højt profilerede romerske ruiner. Også være sikker på at se Evora katedral og knogle kapellet, der har vægge bygget med menneskelige kranier.

Indsamling destination

Kort: