Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gaia

Vila Nova de Gaia, som almindeligvis kaldes Gaia, er en by beliggende i bydelen Porto overfor byen Porto over floden Douro. Det er verdens berømt for sin smukke hytter eller huler og dens portvinskældre – hvor den berømte vin er gemt og alderen. På grund af sin beliggenhed fungerer det også som en god rejse hub for dem, der ønsker at udforske resten af provinsen senere.

Byens centrum er lille nok til at give mulighed for gå udflugter, men at arrangere biludlejning i Gaia er stadig et praktisk skridt for dem, der ønsker at gå på dagsture ud af byen senere. Efter at gøre ordninger for Biludlejning i Gaia, kan turister starte deres udflugter ved overskriften for Ribeira de Gaia. Dette er del af byen beliggende langs flodbredden.

Ribeira de Gaia er et område, der er foret med restauranter og uafhængige butikker. Disse spisesteder serverer et bredt udvalg af internationale og lokale retter til den kræsne rejsende. Også er inden for området vinkældre hvor portvin er lagret. Området har også fantastisk udsigt over Porto fra over floden.

Efter at have taget en tur i byen, giver tage en billig biludlejning i Gaia også turister at hovedet ud til det omkringliggende landskab. Byen Porto er en populær dag turens destination på grund af sin brede vifte af kulturelle og historiske seværdigheder. Yderligere kan ud, rejsende også besøge strandene Agudath og Granja.

Indsamling destination

Kort: