Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Funchal Centrum Madeira

Der var en gang når at komme rundt i Funchal betød, at du bliver nødt til at ride på en kælk og glide ned på gaden for at komme til hvor du ønsker at gå. Det var tilbage i midten af 1800 - tallet. I dag, kan du stadig ride på en kælk men ikke til at hjælpe dig med at få omkring Funchal, men for det sjove og spændingen ved det.

Der er busser i Funchal, der vil hjælpe dig med at komme rundt på turen her men hvis du ønsker at afprøve kælk tur og alle andre aktiviteter og attraktioner her; så er en billig biludlejning din bedste middel til at få omkring Funchal.

Når du rider kælk, er der nogle taxachauffører, der vil drage fordel af dette ved at tilbyde at gå tilbage op ad bakken, men for en meget urimeligt pris. Så tag din bil i stedet og har nogen venter på dig ned ad bakken – du kan skiftes til at gøre dette, så du ikke behøver at betale for en cab ride ud af bakken kælk.

Bil lejer i Funchal er tilgængelige via Avis, som findes på Largo Antonio Nobre Sovialma; Bil leje Madeira på Rua Ivens; Europcar på Estrada Monumental; Hertz og Sixt er også placeret på Estrada Monumental; og Holiday Autos i Funchal havn; blandt andre.

Indsamling destination

Kort: