Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madeira Machico

Den lille by Machico, beliggende på Madeira, er en vidunderlig destination for dem der søger en afslappet og smuk oplevelse i tropiske omgivelser. Men lad ikke kølet - out vibe af byens 21.000 borgere overraske dig; denne ø har grænser til at udforske når du har fundet billig biludlejning i Machico.

Kun fire timers flyvning fra det europæiske fastland, Madeira øens beliggenhed central kyster af Marokko er så eksotiske af en placering, som du kunne være at søge efter. Hvis du er på udkig efter den mest bekvemme sted at udforske øen samt en vidunderlig by at hvile dit hoved, du ikke lede længere end Machico.

Portugisiske opdagelsesrejsende første landede på øen næsten 600 år siden og efterladt forter og kirker for dagens besøgende til at opdage. Komme ud af byen med hjælp fra Biludlejning i Machico at udforske øens sande skønhed og strande.

For dem, der ønsker at tage et kig på hvad landskabet har at tilbyde, kan nem og billig biludlejning i Machico opnås. Den smukke bjergkæde vest for byen er en god start og kan give dig et par timer af kæbe - slippe sceneri. Byerne Funcal og Santana er også let drev, der er værd at tage. Så kom og se, hvad denne smukke by Machico og dens omgivelser har at tilbyde. Én ting er sikkert, du vil ikke blive skuffet.

Indsamling destination

Kort: