Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Porto Santo Lufthavn

Porto Santo er placeret på 46km nordøst for Madeira Islands. 9 km - øen har golden, hvide sandstrande og to bjerge i begge ender. Fra Porto San lufthavn er mange billige biludlejning tilgængelig til at hjælpe turist se hele øen i en mere praktisk måde.

Gæster på udkig efter et sted at bo behøver ikke bekymre dig, da der er hoteller med udsigt over havet og rundt i området. Nogle af de nærliggende hoteller omfatter Aparthotel Luamar, Hotel Vila Baleira Thalassa Hotel Quinto gøre Sarrado og Hotel Porto Santo. Disse hoteller er fundet på mindre end 4km fra lufthavnen. Andre hoteller længere fra nærheden er bedre adgang til med en billig biludlejning i Porto Santo. Nyde oplevelsen af på udkig efter det perfekte hotel i komfort i en lejet bil.

Det rolige, blå vand i Porto Santo er øens største turistattraktion. Dens fine, gyldne sandstrand menes at have terapeutiske egenskaber, som giver sindet afslapning og fred. Eventyrlystne turister nyde en bred vifte af aktiviteter i vandet, såsom dykning, svømning, sejlads, jetski, kano, spøgelsesagtige og fiskeri. De fleste mennesker kan lide at gå langs de naturlige skov reserver på øen. For turister, der ønsker at opdage Porto Santo historie og kultur, hovedet på ligger over på huset af Christopher Columbus bag kirken by. En slags bil køre via en billeje i Porto Santo vil tage dig der på ingen tid. Også er et besøg værd Nossa Senhora da Piedade, byens gamle kirke.

Bag byen ligger fæstningen af Pico do Castelo, som beskyttet øen fra pirater og franskmændene. Udsigtspunktet på Portela på bjergsiden tilbyder spektakulær havudsigt og panoramaudsigt over hele øen og dens omkringliggende øer.

Indsamling destination

Kort: