Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cabo Girao

Besøgende til den sydlige del af Atlanterhavet portugisiske Madeira Islands vil ønsker at tage en tur til Gabro Girao som denne cliff top kommandoer enestående havudsigt. Mens få her med offentlig transport kan være lidt tricky, finder besøgende, der tager sig tid til at opspore Biludlejning i Cabo Girao fik omkring en fornøjelig oplevelse.

Den charmerende by Camara de Lobos ligger blot to kilometer væk og kan nemt nås med billig biludlejning i Cabo Girao. Vinelskere vil blive i deres element her, som byen er omgivet af vinmarker og er berømt for produktion af Madeira - vin.

Cabo Girao er et fremragende sted for vandreture og besøgende vil finde nogle godt slidte tog fører omkring klippetop. Ud over den storslåede udsigt omfatte andre attraktioner her den smukke Fátima kapel og en kommunikation tårn.

Dem, der søger underholdning vil ikke nødt til at rejse alt for vidt by Camara de Lobos indeholder en lang række steder at shoppe så godt som nogle fremragende restauranter. Denne by er berømt for at producere Madeira vin, som kan være prøver i byens livlige tavernaer.

Funchal er en populære dagstur destination for besøgende, der har tegnet Biludlejning i Cabo Girao som Madeiras hovedstad er bare sprængfyldt med interessante attraktioner. Efter at tage en rundtur i byens smukke religiøse bygninger, kan besøgende udforske den naturlige skønhed af de Madeira botaniske haver og spille en runde eller to på Palheiro Golf Course.

Indsamling destination

Kort: