Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Faro Edificio

Faro er det administrative centrum for regionen Algarve i den sydligste del af Portugal. Byen er et kendt turistdestination på grund af dens smukke strand byer og historiske distrikter. Edificio område af byen er også en god rejse hub for at udforske andre fjerntliggende områder i regionen. Da kørsel er den mest bekvemme transportform rundt i regionen, er turister forsynet med en række muligheder for Biludlejning i Faro - Edificio. De kan vælge at arrangere billeje, så snart de ankommer eller de kan bestille deres reservationer via internettet, så de kan drage fordel af særlige tilbud.

Centrum af Faro er bedst udforskes til fods, som mange af attraktionerne i downtown området er grupperet på ét sted. Ture starter som regel med et besøg i den gamle by eller Cidade Velha. Denne del af byen har gamle brostensbelagte gader og 1700 - tallet strukturer. Med en billeje i Faro - Edificio, kan turister også fortsætte til Praia de Faro for en dag på stranden.

Herfra, kan turister også køre ned til Faro Jewish Heritage Centre. De kan også prøve lokale og regionale specialiteter med en middag på populære restauranter i byens centrum. Indkøbsmuligheder findes på byens marked og de vigtigste færdselsårer i centrum.

Yderligere kan ud, billig biludlejning i Faro - Edificio tage rejsende til bemærkelsesværdige udflugtsmål som byerne i Lagos og Silves.

Indsamling destination

Kort: