Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Arcos De Valdevez

Acros de Valdevez er en betydelig transport hub for Portugal med praktisk vejforbindelser, der forbinder byen til andre kendte destinationer i hele regionen. Det er faktisk bruges som terminalen for busruter kommer fra Ponte de Lima hvor du kan nyde en spektakulære landskab af bjerge og floder som du drev af med Biludlejning i Arcos De Valdevez.

Byen skylder sin udvikling til at blive en købstad i Viana do Castelo - distriktet. Biludlejning i Acros De Valdevez tillader dig at gøre mest muligt ud af dit ophold ved at supplere din sightseeingture rundt i byen. Nogle af de bemærkelsesværdige strukturer, som du ikke bør gå glip af omfatter kirken 1300 - tallet, Praca do Terreiro, kirken Nossa Senhora da Lapa og Casa do Terreiro som går tilbage til 1500 - tallet.

Arcos de Valdevez ligger cirka 36 kilometer fra Barga, 90 kilometer fra Porto, og 40 kilometer fra Viana do Castelo. Overveje at besøge de byer, der er også kendt for deres smukke omgivelser og bemærkelsesværdig historie.

A3 - motorvejen links Arcos De Valdevez til Porto og Valencia, mens National Road fører til Braga kan tage dig til Ponte de Lima. Drive din udlejningsbil i Arcos De Valdevez at se nationalparken Peneda - Geres at nyde de betagende omgivelser bestående af frodige grønne områder. Du kan komme dertil i en time og 6 minutter hvis man køre gennem CM1348.

Indsamling destination

Kort: