Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Vigo Togstation

Plaza Estacion, i byens centrum Casablanca distrikt, er placeringen af Vigos centrale jernbanestation. Ekspres kurertransport kører regelmæssigt til Madrid og Barcelona, og et effektivt netværk dækker alle de byer og byer i Galicien og den iberiske halvø. Flere biludlejningsfirmaer er placeret på den komplekse station.

Billig biludlejning på Vigo togstation betjenes af Europcar og 121 Carhire Spanien, og gør touring denne interessante region en fornøjelse. I byen er selv mange romanske og gotiske kirker paladser og store huse, kontrasterende med smalle gader og gamle huse i den gamle bydel nær havnen.

To imponerende sten hill forter væven over byen, bærer vidne til sin gamle og voldelige fortid. Den travle havn, dens historiske havn og den nærliggende Apunta stranden har mange fisk og skaldyrsrestauranter og fritidsfaciliteter, herunder sejlads, vandsport og bådture til smukke Cies ø i bugten.

Offbeat shopping, Casco Vello små butikker tilbyder lokale læder og keramiske varer og en malerisk søndag samlerobjekter marked afholdes i Plaza del Constitucion. For mainstream shopping give flere nye store indkøbscentre alt for alle. Natteliv i Vigo er levende og over hele byen, herunder på stranden.

Efter at arrangere biludlejning i Vigo togstation, kan dagsture rundt i regionen omfatte besøg til den charmerende ø hill by af La Toja, fiskerlejer Rias Bajas Pyrenæerne eller i nærheden af Portugal. Den spektakulære naturskønne kørsel af Mirador de la Curota bliver fuldt ud berettige din Biludlejning i Vigo togstation.

Indsamling destination

Kort: