Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Alverca

Som en af de vigtigste pendler forstæder i Lissabon, hovedstaden i Portugal, er Alverca et populært boligområde. Alverca ligger lige ved mundingen af Tejo - floden, en malerisk by. De vigtigste attraktioner her er relateret til religion, men en god base hvorfra at udforske Lissabon og de fjerntliggende områder.

Den vigtigste luft gateway til Alverca er via den internationale lufthavn i Lissabon, ligger bare en kort køretur syd fra Alverca, ned E80/A1 - motorvejen. Med biludlejning på Alverca er det mod øst til at komme til og fra lufthavnen. Lufthavnen giver direkte links til alle store europæiske destinationer, herunder flyrejser fra Storbritannien, som Bmibaby, British Airways, EasyJet og TAP Portugal.

Mundingen af Tejo - floden er hjemsted for den længste bro i Europa, Ponta Vasco da Gama. Brug billig biludlejning på Alverca til kørsel på tværs af denne fantastiske bro, der tilbyder fantastisk udsigt over Tagus - floden. På anden siden, kan besøgende udforske byen Montijo. Hovedattraktionen her er Praca da Republica.

Der er masser af udforske omkring Alverca og det kan bedst ske med biludlejning på Alverca. I byen, bør besøgende opsøge Pelourinho kirke, Kapel Herre af ramte og det gamle rådhus. Uden for Alverca, besøgende bør ikke gå glip af på Jardim de via vara (botanisk have) og Museo gøre Ar (aeronautical museum).

En dagstur til Lissabon, er naturligvis et must. Lissabon kan nemt nås via motorvej E80/A1 grund syd fra Alverca. Lissabon er hjemsted for nogle af de smukkeste museer og gallerier i Europa. I hovedstaden, kan besøgende nyde fremragende shopping og både lokale og internationale retter.

Indsamling destination

Kort: