Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i PortimaoAlvor

Portimao ligger i regionen Algarve, Portugals berømte strand resort destination. Alvor er beliggende i det vestlige område af byen, omkring fem kilometer vest for byens centrum. Biludlejning på Portimao/Alvor er uden tvivl den bedste måde at rejse resortby. Portimao kan prale af en fantastisk smuk strand, som tiltrækker besøgende fra hele Europa.

Portimao kan nås ad A22, hvilket rejser øst - vest på tværs af regionen Algarve. Den sekundære highway, N125, kan også få adgang til city of Portimao og sogn af Alvor. Lagos er en anden stor by langs den sydlige kyst og kun sidder om 12kms vest for Portimao.

En overflod af hoteller i Portimao kan findes overalt i gaderne i byen. Alvor har også et stort antal på tilbud. Nogle tilbyder biludlejning på Portimao/Alvor, men shuttle busser og offentlig transport er tilgængelig. Området beach front i Portimao er meget populær, derfor flere berømte beach resorts kan findes på dette område.

Byen har en hovedbanegård ligger i det centrale område, men flere andre kan findes i umiddelbar nærhed af byen. Portimao er også betjenes af en lille lufthavn, hvorfra billig biludlejning på Portimao/Alvor kan tilgås. Der er flere golfbaner øremærkninger byen, herunder Alto Golf Country Club, Penina Golf Course og Golfe de Morgado.

Flere store attraktioner dot by landskabet i Portimao. Alvor slottet og Riverbank Zone er to af de mest berømte steder at besøge. Desuden kan gæsterne nemt tage en dagstur yderligere op langs kysten til nogle fantastiske strande, eller rejser ind i landet til at opleve de majestætiske highland områder af Algarve.

Indsamling destination

Kort: