Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Tropez

Beliggende på den franske Riviera mellem Marseille og Cannes er den lille tropiske kommunen Saint Tropez. Landsbyen er overraskende lille for hvor velkendt det er, og har længe været et sted for de rige og berømte. I dag er det langt mere åbne og alle budgetter kan nemt blive indkvarteret.

Billig biludlejning i Saint Tropez er den ideelle måde at komme rundt med meget små omkostninger til din lomme. Det vigtigste Center har mange små butikker og bistroer fra dyrt strand - front, som kan være meget afslappende. De snoede gamle gader fører til smukke små firkanter fuld af levende farverige bygninger.

Hvis du er på udkig efter en lille indsats, uanset om det er dag eller nat, bør du tage dig ned til havnefronten ved Biludlejning i Saint Tropez. Havnen har en overflod af trendy caféer og restauranter, og det lyser op om natten med glød af alle virksomheder. Området bakkes op af stranden er fantastisk blanding af små butikker og sent om aftenen barer og klubber.

For en mere afslappende dag i Saint Tropez bør du tage længere ind i landet fra vandet og have et kig rundt en af museer og gallerier. Du vil også finde mange uafhængige butikker, der sælger en bred vifte af praktiske håndværk til gaver eller til dig selv.

Kysten har en dramatisk back drop af bjerge og det tager kun et kort i en Biludlejning hos Saint Tropez at rejse op dem. Fra toppene har du en fantastisk udsigt til bugter nedenfor samt være meget køligere om sommeren.

Indsamling destination

Kort: