Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bergerac Lufthavn

Besøger Bergerac introducerer dig til regionen Dordogne i sydvestlige Frankrig. Byen er kendt verden over for sine vine og tobaksproduktion, samt for sin gamle bydel, der er hjemsted for mange historiske bygninger, charmerende gader og smukke torve. Få Bergerac hurtigere når du rejser med fly.

Af flyrejser er porten til Bergerac Bergerac - Roumanière lufthavnen, der ligger omkring 5,9 km south - southeast af byen. Med Biludlejning i Bergerac Roumanière lufthavn, kan du komme til byen i kun 11 minutter, så sørg for at du kan reservere i forvejen så dit køretøj kan være forberedt på din ankomstdag.

Bergerac Roumanière airport tilbyder flyrejser til og fra destinationer, herunder London, Rotterdam, Southampton, Bristol, Exeter, Liverpool, Bruxelles og East Midlands. Så snart du ankommer, kan du stole på billig biludlejning i Bergerac Roumanière lufthavn til dit hotel. I nærheden af lufthavnen er hoteller som Verotel Sarl (1,8 km) og Hotel de Bordeaux (4,5 km).

Du kan også bruge dit køretøj til at tage på sightseeing i og omkring Bergerac. Hvis du er på vej til den gamle bydel, parkere din bil ved floden og vælge for at udforske området til fods. Du kan også besøge Recollets kloster for at prøve nogle af de lokalt producerede vine fra regionen, eller du kan køre til Nortre Dame kirken og den gamle bro.

Fra lufthavnen, kan du også køre til andre destinationer i Dordogne - regionen. Blot arrangere biludlejning i Bergerac Roumanière lufthavn så du kan køre til Riberac (56.7 km) via D709 og komme der lidt over en time, eller hovedet til Perigord, der er omkring en time væk via N21.

Indsamling destination

Kort: