Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Perpignan Lufthavn

Perpignan lufthavn Frankrig (PGF) er også kendt som Llabanère lufthavn og ligger nord for Perpignan, der ligger meget tæt ved spanske grænse. Byen er ikke bare på en 5 km afstand fra lufthavnen. Pyrenæerne løgne spise til Perpignan lufthavn Frankrig (PGF). Du kan nå til lufthavnen enten via bus eller kan også benytte en billig bil leje service at nå der.

lufthavnen har alle de store faciliteter inde i den. Du kan tilbringe din forsinkelsestiden på en bar eller en restaurant inde i lufthavnen. Den indvendige f lufthavnen er rolig imponerende og interessant. Hvis du er her på din forretningsrejse vil du finde en nem Wi - Fi adgang til at forbinde din bærbare computer til internettet. Der er mange forskellige butikker inde i lufthavnen. Du kan finde udvalg af gaver og souvenirs i lufthavnen til dine venner og familie. Hvis du er ny til stedet, og ingen har kommet til at samle dig op, eller hvis du er her for nogle sjove kan du leje bil leje service, der er let tilgængelig på udgang terminal i lufthavnen for at tage dig med på en tur rundt i byen.

Du kan veksle din valuta her fra banken og kan tage ud kontanter fra ATM bygget inde i lufthavnen. Lufthavnen har også business - værelse for møde. Lufthavnen har alle større faciliteter til at tilbyde dig at gøre dit korte ophold i lufthavnen mere komfortabel og interessant. Moat f turister og business forhandlere find Perpignan lufthavn Frankrig (PGF)) som den rigtige medie til at nå byen.

Indsamling destination

Kort: