Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Amelie les Bains

Amelie Les Bains er en lille fransk kommune berømt for sine svovl fjedre og offentlige bade. Byen blander både gamle og den nye, med brostensbelagte - foret gader fyldt med moderne huse. I vid udstrækning, men byen har bevaret sin historiske appel og sin rolige og naturskønne omgivelser gør det en favorit sted at undslippe af en masse af rejsende.

At komme rundt denne lille franske by er nemmere og mere bekvemt med billig biludlejning på Amelie Les Bains. Der er hyggelige hoteller og butikker foring i gaderne. Turister kan også tage en hurtig rundvisning og Nyd byens lokale retter. Byen har en relativt kølige temperatur hele året hovedsageligt på grund af dens ophøjet omgivelser.

Med biludlejning på Amelie Les Bains, kan mennesker nemt begive dig til byens talrige offentlige bade og varme kilder. Disse prale af at yde øjeblikkelig og beroligende lindring til en række betingelser som gigt og gigt. Byen hovedsagelig har to af disse virksomheder: romerske bade og en moderne, militære termbadene og gæsterne kan vælge fra nogen af to eller de kan prøve begge dele.

Efter at have udforsket byen, kan turister derefter tage Biludlejning på Amelie Les Bains og udforske de andre bemærkelsesværdige steder i departementet Pyrénées - Orientales. Denne franske institut er beliggende i den sydlige del af Frankrig og er omgivet af Middelhavet. Fra uddannelse til kultur og endda historie har denne franske region det hele.

Bemærkelsesværdige steder besøge her omfatter Salses, som er et 1500 - tallet slot, som spillede en strategisk rolle i regionens forsvar under krigen gange. Også er en defensiv slot Prats de Mollo, som blev bygget i 1600 - tallet. Også er værd at besøge den berømte vingård på Banyuls - sur - Mer.

Indsamling destination

Kort: