Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Marseille Lufthavn

Marseille, Frankrig næststørste Metropol er i centrum for sin sydlige kyst. Marseilles havn er en større Middelhavet shipping hub. Selve byen er et europæisk kulturcenter komplet med smukke arkitektur, teatre, museer og andre attraktioner, der omfatter Palais Longchamp. Et praktisk valg for at få adgang til byen samt regionale rejsemål er en Biludlejning i Marseille Provence Lufthavn.

Marseille Provence Lufthavn ligger ved siden af en sø, Etang de Berre, 25kms ud af byen. A7 Autoroute du Soleil tilbyder en nem rute at centrale Marseille køre en Biludlejning i Marseille Provence Lufthavn. Regelmæssig og budget luftfartsselskaber foretage flyvninger til lufthavnen fra omkring 30 forskellige lande. Syv millioner passagerer passerer gennem Marseille Provence Lufthavn årligt.

MP2 terminal er en separat bygning beskæftiger sig udelukkende med lavprisselskaber. Lufthavnen tilbyder et komplet udvalg af personbefordring, der omfatter valutamarkedet kabiner og pengeautomater, et businesscenter, butikker og en toldfri outlet, caféer og brystholdere, informationsskranker og trådløst internet.

Kendte virksomheder, herunder Avis, giver Biludlejning i Marseille Provence Lufthavn fra skriveborde på den nederste etage i hovedterminalen. Middle Eastern - stil basarer i Quartier Belsunce og butikker i nærheden af Rue St Ferreol er Marseilles bedste detail terapi point. Marseille har forskellige restauranter, der serverer etniske og traditionelle retter.

Prado strand, syd for Marseille, er det ideelle sted for svømning, windsurfing eller bare afslapning. Rundt længere kysten Cassis og Sugiton prale dramatiske fjorde, kendt som calanques. D9 løber fra lufthavnen til Aix - en - Provence som har bygningsværker som St Sauveur Cathedral. Billig biludlejning i Marseille Provence Lufthavn er tilgængelig online.

Indsamling destination

Kort: