Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aix en Provence Højhastighedstransport

Kendt som en by af vand og en by af kunst, er Aix en Provence 20 miles nord for Marseille i Provence - regionen. Byen er enestående i den forstand, at i modsætning til de fleste af Frankrigs oceaniske klima, Aix en Provence har et Middelhavs varme.

Der er en række måder at komme til Aix en Provence. Af luft, er det serveret af Marseille - Marignane - lufthavnen. Busser også rejse mellem lufthavnen og Aix en Provence busstation hver 30 minutter. Med tog tager det omkring 3 timer fra Paris eller Lyon til Aix en Provence TGV - stationen.

Byen er relativt kompakt og ideel til gåture. Besøgende vil glæde i byens varmt vejr og sin smukke arkitektur. Men nogle af websteder, som Les Milles og Atelier Cezanne er langt nok til at kræve en bus, taxa eller dit eget personlige køretøj.

Turister kan nemt finde billige bil lejer på Aix en Provence TGV Station at tage dem rundt i byen. Forhandlere som Rhino Biludlejning, Auto Europe og Tiger Biludlejning kan hjælpe dig vælge de billige biludlejningsfirmaer som fordel leje en bil, Alamo Biludlejning, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty auto rentals.

Indsamling destination

Kort: