Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nimes Lufthavn

Nimes lufthavn Frankrig (FNI) er placeret på en 12 miles afstand fra sydøst for Nimes. Lufthavnen har afledt sit navn fra navnet på byen. Nimes lufthavn Frankrig (FNI) er blandt de lavpris lufthavne i Frankrig i løbet af vinterhalvåret. I vintersæsonen Nimes lufthavn Frankrig (FNI) serveres af Ryan air flyselskaber, der er blandt de billigste flyselskaber. Du kan få adgang til lufthavnen ved hjælp af krydset 2. Nimes lufthavn Frankrig (FNI) er beliggende i Garons. Det er en lille by i Frankrig.

Du kan pendle mellem byen og lufthavnen let med mange forskellige former for transport. Forskellige tjenester som en taxiservice, busservice og en togforbindelse er tilgængelig til at pendle til lufthavnen let. Du kan endda leje en limousineservice til at nå lufthavnen. Nimes lufthavn Frankrig (FNI) er ikke meget langt fra Nimes og det vil sandsynligvis tage dig ikke mere end en halv time at nå byen fra lufthavnen. Lufthavnen er konstrueret rammende, det er ikke så stor i forhold til lufthavne i metropolitan byer, men har de fleste af de tjenester, du skal bruge i en lufthavn.

Når du kommer til lufthavnen efter at få din bagage check og andre formaliteter, enten kan du direkte vælge for en billig bil leje for at flytte inde i byen eller kan leje et hotel i nærheden. Biludlejning er ikke meget dyrt og du kan nyde smuk udsigt over stedet, som du ride langs taxa. Du vil elske din oplevelse på Nimes og vil elske at komme tilbage her til din næste ferie.

Indsamling destination

Kort: