Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Arles Train Station

Kom i og omkring den charmerende franske byen Arles er nemt med de moderne tjenester, der tilbydes af Arles Rail Station. Arles Rail Station ligger tæt på hjertet af byen. Der er tilgængelige tog, der vil tage rejsende til Paris, så opdagelsesrejsende, efter at besøge denne smukke by kan straks hovedet til travle Paris. Der er også andre tog der service til andre franske byer.

Rejsende, der kommer ind fra udenfor byen kan finde billige biludlejning på Arles jernbanestation. Ved at få Biludlejning på Arles jernbanestation, kan turister så nemt udforske denne by, som er rig på historie. Byen Arles har en historie som går helt tilbage til syvende århundrede f.kr. og en stor del af byens historie kan stadig findes i dag. Der er ruiner af gamle romerske monumenter stadig findes her.

Tilstedeværelsen af monumenter her har gjort byen en UNESCO World Heritage Site siden 1981. Nogle af de bemærkelsesværdige strukturer her omfatter ruinerne af en gammel romersk teater, et amfiteater, en obelisk og et offentligt bad. Disse er hvad gør byen meget unik og tiltrækker rejsende fra forskellige dele af verden. Disse websteder kan nås med biludlejning på Arles Rail Station.

4. århundrede obelisk sidder lige foran rådhuset i Arles. Obelisken blev menes at være oprettet under regeringstid af Constantine II. Det blev ødelagt og senere igen opdaget af arkæologer i i 1930 ' erne. Siden obelisken er blevet genopbygget, og et springvand nu sidder lige ved siden af det. Obelisken står 20 meter høj og er lavet af rød granit.

I mellemtiden, en enorm necropolis kan også findes lige uden for byens grænser. Denne necropolis betragtes som den største i romertiden og dens sti er stadig foret med grave og mausoleer. Meget af resterne, dog er blevet overført til et lokalt museum for ordentlig restaurering og reservation.

Indsamling destination

Kort: