Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Avignon

Avignon er en af de større byer i det sydlige Frankrig. Den provencalske by er kendt for sin rige kultur og farverige historie, bliver tilflugtssted for de paver, der flygtede for korruption af Rom i 1300 - tallet. Der er så mange ting at se i byen – fra de gamle kalkmalerier interessante bygninger og monumenter - en vil ikke mangle for noget at gøre i løbet af sin ferie i Avignon.

Mens bymidten er bedst udforskes til fods, finde rejsende stadig det praktisk at sørge for billig biludlejning i Avignon. Dette er så de også kan venture ud til nærliggende byer og byer i Provence under deres ferie. I byen omfatter bemærkelsesværdige vartegn, der trække skarer af turister hvert år Le Pont Saint Benexet, Museum for moderne kunst, Place du Palais, Palace af paver og Place de L'Horloge.

Tilgængelige ved hjælp af en Biludlejning i Avignon er også mange restauranter og spisesteder primært beliggende i downtown området. Turister simpelthen nødt til at smage de lokale og regionale specialiteter fra det sydlige Frankrig under deres ophold i Avignon. Klubber og barer er også åben for tilbyder aftenunderholdning.

Yderligere kan, besøgende også tage en Biludlejning i Avignon og rejse til kendte UNESCO World Heritage Sites i nærheden. Disse omfatter byerne Le Pont du Gard, Orange og Arles.

Avignon har en Central Rail Station, der betjenes af TGV foregår i Paris til Marseille linje samt regionale og lokale tog. Det har også en lille lufthavn, der tilbyder lavpris flyrejser til forskellige byer i landet.

Indsamling destination

Kort: