Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lyon Lufthavn

Enhver turist, der besøger Frankrig vil blive fascineret af dens forskellige facetter. Det har stilfulde og fashionable boulevarder, rugende bistroer, hvor man kan drikke et glas vin rouge eller man kan bare tage en køretur rundt om i landskabet. Byen Lyon er en af de vigtigste byer i Frankrig, og det er grunden til Lyons lufthavn er fuld af stress og jag 24 x 7. Lyon Saint Exupery lufthavn — opkaldt til ære for den store franske forfatter og pilot, Saint Exupery — er ligger omkring 24 km fra centrum af Lyon. Der er en direkte vej fra lufthavnen til centrum, med tegn posteringer til direkte dig.

Lyon er nu anses for at være Frankrigs anden by efter Paris. Og det er, at enhver, der bare bliver i Lyons lufthavn begynder at lede efter Biludlejning. Fordi ikke køre rundt i byen ganske fascinerende?

Du har billig biludlejning, beliggende i lufthavnen. Når du har lejet en bil efter eget valg, kan du gå rundt Lyon og beundre solen dyngvåd byen. Dens arkitektur, mode, mad og kultur er ganske spændende og fascinerende.

Enhver, der ønsker at drage fordel af Biludlejning at gå rundt i byen samt kørsel omkring Frankrig kan overveje muligheden af på udkig efter billig biludlejning. Og efter, at han kan nyde skønheden af middelalderlige landsbyer, solen gennemblødt strande, stilfuld og overdådige haver og storslåede slotte. Gourmet vil værdsætte de forskellige regionale retter, og feinschmecker af fine vine, gonna have et felt dag kørsel, spise og drikke i det franske landskab.

Indsamling destination

Kort: