Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lyon Øst

Lyon er en enorm by, som har imponerende katedraler og gamle ruiner. Det er det ideelle sted for enhver besøgende, der ønsker en fantastisk oplevelse. Det har en forbløffende historie og udsøgte spisesteder spredt over hele Lyon og de omkringliggende landsbyer.

Fleste turister beslutter at bruge Biludlejning i Lyon øst og da det er billig og en vidunderlig måde at rejse til de steder, sporvogn eller metro ikke kan nå.

Lyon er en velhavende by, som du kan fortælle ved den storslåede renæssance bygninger og fantastiske arkitektur. Nogle store turiststeder omfatter den kirke af St - Martin - d'Ainay som dateres tilbage til den romanske periode og Jardin botanique de Lyon.

Billig biludlejning i Lyon øst er rimeligt prissat, swift og den største måde at se det slående landskab i Rhône - Alpes - regionen. Lyon er berømt for gastronomi og du vil finde fremragende etablerede restauranter, der tager fødevarer meget alvorligt. Madlavning færdigheder anvendes sonderende og tilbyder dig et stort udvalg af spændende retter såsom kalvekød fødder confit og kylling lever med foie gras.

For turister anbefales kommer for en afslappende ferie det at bruge billeje i Lyon øst. Dette gør det muligt at rejse i dit eget tempo og besøge nogle af de mange smukke haver, der omgiver byen Lyon. Motorvejene er meget nyttige, A6, A7, A42 og A43 føre til mange andre byer og ud af Frankrig som Paris, Marseille, Genève, Barcelona og Milano.

Indsamling destination

Kort: