Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nantes Lufthavn Brittany

En ferie på Frankrigs Loire dalen vil tage dig tilbage til en tid med borge og riddere og til alderen af discovery i kunst og middelalderen nu ser vi kun i perioden film.

Slotte vrimler her i Loire - dalen, muligvis at nå over 300 i alt. Hver har sin egen historie at fortælle. Og tid til at besøge så mange som du kan mens du touring Loire dalen bør være en del af deres dagsorden.

Rejser i hele Loire land kræver, at du har din egen private bil eller i det mindste en, som du kan bruge på et givet tidspunkt. Bil lejer i The Loiredalen er ikke svært at finde som de førende Biludlejning i verden har kontorer her for at servicere både lokale og turisterne.

Auto Europe, EasyCar, Alamo, Sixt, Budget, Holiday Autos, økonomi og Thrifty er blot nogle af bil lejer i det område, hvorfra du kan få din lejet bil. I virkeligheden, kan du få en Biludlejning i Nantes lufthavn, selv.

Byer her, som er populære turistdestinationer omfatter Blois, Chinon, Nantes og Orleans. Hver af disse byer har sin egen samling af smukke slotte med nogle forvandlet til museer. Haver af disse slotte er særligt fantastisk.

Indsamling destination

Kort: