Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nantes Gare SNCF

Om du er på udkig efter en rolig spadseretur langs en ægte fransk vingård; eller du vil berige din viden om kunst, historie og kultur – eller endda bringe dine kunstneriske side; Nantes er det perfekte sted at gå til.

Det er blevet sagt igen og igen at Nantes er det mest ideelle sted at opholde sig i, da det har alle de rigtige blandinger af kultur og kunst, ro og dynamik. Hvis du besøger her for første gang, bør du få en Biludlejning fra Nantes jernbanestation, da dette er den bedste måde for enhver turist, første gang til at komme rundt i byen.

Uanset hvilken type køretøj, du ønsker, vil du helt sikkert finde det i en af de flere biludlejningsfirmaer, beliggende i byen. En billig biludlejning fra Nantes Rail Station kan let erhvervet via Avis, Europcar, Hertz, Rent - a - Car, Alamo, Budget og Thrifty.

Der er flere museer, katedraler og slotte, kan du besøge her, men hvis du virkelig ønsker noget ekstraordinært og interessant; først bør du besøge maskiner de I'lle. Dette er et museum og for Jules Verne, Leonardo da Vinci og flere andre store hjerner.

Udforske, opdage og lære som du tage forlystelser på out - of - denne - verden tingester. Du kan også lære om industrialiseringen af byen.

Indsamling destination

Kort: