Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris Orly Lufthavn

Beliggende ved expressway 50 i den sydlige udkant af Paris er Paris Orly Lufthavn. Det er i øjeblikket den anden travleste lufthavn i Paris, i form af samlede passagertal. Men Paris Orly Lufthavn er statistisk den travleste indenlandske luft hub i Frankrig. Lufthavnen står kun 15kms fra pariss storslåede indre by attraktioner.

Flere indstillinger for overførsel er tilgængelig for turister, der ankommer til Paris. Biludlejning på Paris Orly Cabine Sud er en fælles service bruges af rejsende, som Biludlejning er normalt en mere praktisk og billig udvalg end andre midler, såsom taxier, busser og tog.

Bil leje site, Paris Orly Cabine Sud, kan findes på Avenue de l'Union, en del af de ringveje, der cirkulerer de to terminaler i lufthavnen. Fra både terminaler, mod syd og vest, passagererne kan nemt få adgang til billig biludlejning på Paris Orly Cabine Sud. På ejendommen ligger også Hilton Paris Orly Hotel.

Lufthavnen i Paris Orly opererer under en streng foundation at kundetilfredshed og sikkerhed er den højeste prioritet. Som følge heraf er lånere forsynet med en bred vifte af bekvem og behagelige tjenester, såsom restauranter, caféer, butikker, internet hjørner og speciel adgang funktioner til kunder behov for ekstra hjælp.

De fleste passagerer vælger Biludlejning på Paris Orly Cabine Sud for overførsel fra lufthavnen. Også tilgængelig er dog to togstationer på syd og vest terminaler, forbinder lufthavnen til Paris og andre byer langs linje C i RER jernbanesystem.

Indsamling destination

Kort: