Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris Porte Maillot

Hvis du planlægger en ferie i Paris for første gang, er den første ting, du skal gøre at tjekke alle de seværdigheder, som du ønsker at se og derfra arbejde din vej rundt din hele ferieplaner herunder indkvartering, der er overkommelig og har nem adgang til de fleste elementer på din rute.

Næste er din transport. Metroen er den mest populære form for transport i byen – og i nogle områder, at tage en afslappet gåtur er bedst. Men hvis du ønsker at udnytte din tid i Paris en Biludlejning i Paris Porte Maillot er den mest ideelle middel til at komme rundt i byen.

Der er flere billige Biludlejning i Paris Porte Maillot, så du kan få en når som helst du ønsker. Du vil finde Europcar langs Rue de la - konventionen; Hertz er på Avenue du Maine; National er beliggende på Boulevard Arago og Thrifty er på plads Louis Armand. Der er også Budget, Avis, Alamo og Dollar.

Ærefrygtindgydende strukturer, som du bør se her omfatter Triumfbuen, Pantheon, Madeleine Church og domkirken Notre Dame. Parker og haver, museer og tårne komplet tour.

Paris er også en by, der glæder sig over alles kunstneriske særheder og creativities derfor, mange kunstner har fundet deres hjem her for at opretholde og pleje deres kreative safter.

Indsamling destination

Kort: