Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Versailles Train Station

Beliggende bare 20kms vest for Paris, den tidligere hovedstad Versailles er et populært turistmål for dem, der er interesseret i Frankrigs regal fortid. Forbundet af Paris via jernbane, mange besøgende rejser her med tog og afhente Biludlejning på Versailles jernbanestation, så snart de ankommer.

Billig biludlejning på Versailles Rail Station giver besøgende frihed til virkelig udforske byen fuldt ud. Velsignet med brede veje foret med interessante bygninger såsom katedralen i Saint - Louis, Bibliothèque Municipale og Notre - Dame, er kørsel i Versailles en særdeles behagelig oplevelse.

Efter at have taget tid til at udforske byen fuldt ud, vil besøgende ønsker at vende deres opmærksomhed til det fantastiske Château de Versailles. Nu beskyttet som et world heritage monument, dette palads er fejret som en af Europas mest imponerende og berømte seværdigheder og bør stå øverst på listen for turister.

Selvfølgelig, Versailless attraktioner slutter ikke her, og det er nødvendighed at tilbringe flere dage i byen for at dække de mest fantastiske bygninger og monumenter. Men dem på jagt efter forfriskning vil også finde en kunne antallet af barer og restauranter, som tilbyder et sted at slappe af i eller simpelthen et sted for at få næring før overskriften til at udforske endnu.

Hovedstaden byen Paris vinker til dem, der har samlet op Biludlejning på Versailles Rail Station og på bare 30 minutter besøgende kan udforske verden berømte seværdigheder såsom Eiffeltårnet eller vandrer langs Champs d'Elise at opsuge den enestående chic Paris atmosfære.

Indsamling destination

Kort: