Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris Invalides Togstation

Biludlejning i Paris Invalides er ikke noget problem, som både kendte biludlejningsfirmaer og mindre virksomheder, der koncentrerer sig om budgettet rentals har kontorer i nærområdet, som er en samling punkt. / Avis er placeret på fem Rue Bixio bagerst i Les Invalides, med Europcar foretrækker et showroom Invalides metrostationen kompleks.

EasyTerra Biludlejning er placeret på Esplanade des Invalides, med fokus på økonomien huslejer og den laveste mulige pr. model pris. Udlejning af biler for alle virksomheder er gemt på metrostationen for bekvem afhentning når formaliteterne er afsluttet, billig biludlejning i Paris Invalides med EasyTerra is... let!

Argus, er med sine 450 - virksomhed internet søgefacilitet, kendt for at levere et omfattende udvalg af køretøjer til priser, der passer til alle lommer. Virksomhedens kontorer er inden for Invalides Metro station, hvilket gør Biludlejning i Paris Invalides helt problemfri.

En af de mest fantastiske seværdigheder i Paris, det fantastiske by, skal være Les Invalides, et stort og smukt kompleks af bygninger, som begyndte i 1670 med den franske konge Louis XIVS ordre til at bygge et hospital for sårede og pensioneret militær mænd. Den arkitektoniske stil er omfattende fransk barok, bygningerne er enorme og omfatter et kapel, (større end de fleste kirker), et museum og mange miles af gangene.

Les Invalides gav sit navn til hele kvarteret ved floden Seine i hvad er nu det syvende Paris arrondissement. Invalides, en af de større stationer på Metro, Invalides, bringer en enorme antal besøgende til området, hvoraf mange leje biler til at fortsætte deres sightseeing udenfor byen.

Indsamling destination

Kort: