Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris Bastille

Biludlejning i Paris - Bastille er nemme at finde i en særlig berømte del af byens 11. arrondissement. Området er var meget historiske, som Bastille - pladsen, også kendt som Place de La Bastille i Frankrig, placeringen af den berygtede Bastille højborg, hvis stormen sparket 1789 franske Revolution. Bastille ligger øst for pariss centrum.

Billig biludlejning i Paris - Bastille er langt den nemmeste løsning for besøgende ønsker at se seværdigheder i dette område og Paris som helhed. History buffs picking up leje af bil i Paris - Bastille bliver uden tvivl allerede være klar over, at højborg blev omdannet til et fængsel for kongens fjender. Berømte fanger, som blev fængslet her omfatter Sade og Fouquet.

Fængslet var dog nedrevet, bare to dage efter sin legendariske stormen. Den oprindelige fængsel er derfor ikke tilgængelige for ture, som kun et monument forbliver i stedet hvor det engang stod. Et par af bygningens fundament forblive underground og kan ses på Bastille Metro station.

I Bastille - pladsen er Colonne de Juliette. Den bemærkelsesværdige monument er ikke mindre end 52 meter høje. Det hylder de 700 civile ofre for en række revolutioner. Der var talrige ofre, når kong Charles X blev fortrængt af kongen Louis - Philippe i 1830, og en anden revolution i 1848. Kolonnen imponerende har 'Spirit of Liberty' statue på sit højeste.

Også er et fremtrædende træk i dette kvartal Bastille - operaen bygning. Det første åbnede i 1989 og bygningen er meget imponerende. Det var et element i et udviklingsprojekt af François Mitterrand, en tidligere fransk præsident. Dette er det største operahus i byen, så mange som 2.700 personer.

Indsamling destination

Kort: