Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris Le Bourget Lufthavn

Le Bourget lufthavn og leje bil samling punkt er beliggende 11kms fra centrum af Paris, i nordøstlige, tæt på motorvej A1. Lufthavnen var Paris først åbner i 1919, og bliver afløst i 1932 da den nye Orly Lufthavn begyndte operationer. Disse dage, er det kun bruges af business og charterflyvninger og private jetfly.

Biludlejning i Paris Le Bourget lufthavn er ligetil, med en række store Biludlejning virksomheder beliggende i byen eller på lufthavnens kompleks selv. Du kan være sikker på et udvalg af køretøjer, alle dine foretrukne pris. Europcar, med speciale i billig biludlejning i Le Bourget lufthavn, kan findes på 1.200 Avenue de L'Europe. Selskabet lover lave priser og nye biler.

Alternativt, du kan finde Argus Biludlejning i byen på 1 Avenue Du 8 Mai 1945, sammen med Carhire 3.000. Holiday Autos har lokaler i lufthavnen og EasyTerra Biludlejning er i byen på 20 - 22 Rue Marcel Paul. Biludlejning i Paris Le Bourget lufthavn kan hurtigt og nemt arrangeres, hvilket giver dig masser af tid til at udforske området.

En af verdens vigtigste luftfart museer, det franske Museum af luft - og rumfart, er beliggende på flyvepladsen. Dens tidlige fly, kampfly, post krig luftfart nyskabelser og den første prototype blev Concorde er en oversigt over et århundrede af luftfart, der ændrede verden. Le Bourget lufthavn er let tilgængeligt fra centrum af større veje, A1 og Paris RER linje B.

Le Bourget lufthavn er berømt i luftfartens historie som landing destination for Charles Lindbergh vellykket solo transatlantisk flyvning, først nogensinde. Mange år senere i 1961, hoppede Rudolph Nureyev, den berømte russiske balletdanser, af til Vesten på Le Bourget.

Indsamling destination

Kort: