Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris CDG Lufthavn

Charles de Gaulle Lufthavn er en af de vigtigste luftfart centre i verden og fungerer som den primære gateway til Frankrig. Lufthavnen betjenes af en række flyselskaber, der giver direkte forbindelser til forskellige byer rundt om i verden. Det håndterer mere end 60 millioner passagerer hvert år med terminal 2 tilbyder internationale forbindelser til centrale byer i Asien og Nordamerika.

Terminal 2 giver også forbindelser til Paris og andre byer i Frankrig gennem TGV terminal, der går gennem dette område. For rejsende, der besøger nærliggende byer, men er muligheder for billeje på CDG Terminal 2 også tilgængelige. Disse udlejning muligheder er tilgængelige via en række internationale og lokale bil leje forhandlere, der har oprettet kontorer på de udpegede centre på p - pladsen.

Lufthavnen er et velegnet udgangspunkt for rejser rundt i Frankrig. Med en Biludlejning på CDG Terminal 2, kan rejsende nemt køre ned til byen Saint - Denis på mindre end 20 minutter. Denne by nord for Paris er en fantastisk rejse mellemlanding på vej til hovedstaden. Bemærkelsesværdige attraktioner omfatter Basilique de Saint Denis og St Denis - klosteret, der er brugt som begravelsesplads for franske royalty.

For dem der ikke ønsker at gå til Paris endnu, kan de altid tage en omvej til Versailles ved hjælp af en billig biludlejning på CDG Terminal 2. Denne by til sydvestlige del af lufthavnen er kendt for Chateau Versailles, slottet af solen kong Louis XIV.

Indsamling destination

Kort: