Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Grenoble Lufthavn

Grenoble Saint Geoirs Lufthavn er den vigtigste lufthavn, der betjener den franske by Grenoble. Det kan findes i det sydøstlige region i Frankrig, og byen er hovedstad i departementet Isere. Biludlejning i Grenoble Saint Geoirs Lufthavn er tilgængelig ved ankomsten og vil air hub samt online for dem, der ønsker at booke på forhånd.

Lufthavnen kan prale af flyvninger fra populære europæiske destinationer, herunder Dublin, London, Newquay, Rotterdam, Stockholm og Edinburgh og så godt som billig biludlejning i Grenoble Saint Geoirs Lufthavn der er også en god coach tjeneste, der kører til og fra lufthavnen og byen, beliggende 40kms væk.

Mange mennesker besøger Grenoble at gøre brug af sin gode beliggenhed ved foden af de franske alper, og der er mange skimuligheder at være haft i regionen. Også kendt som hovedstad i Alperne, Grenoble vært for vinter - OL i 1968 og er kendt for sin gode skiløb beliggenhed.

Biludlejning i Grenoble Saint Geoirs Lufthavn tillader besøgende at komme til de skisportssteder fra byen med lethed og er et populært valg for transport i området, da der er så meget at se og gøre.

Lufthavnen har et par butikker og steder at spise og drikke før en flyvning og i 2008, næsten 500.000 mennesker brugt anlægget. Bastille er en af de mest besøgte turistattraktioner i Frankrig og dets placering på den side af bjerget, der ser ud over hele byen betyder, at det kan ses i miles omkreds.

Indsamling destination

Kort: