Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Grenoble

Grenoble ligger i Rhône - Alpes - regionen i Frankrig i den sydøstlige del af landet. Det er kun en kort afstand fra talrige bjergkæder og det tiltrækker mange ivrig mountain sportsfans. Biludlejning på Grenoble bør anvendes som en måde at komme til bjergene.

Bjergkæden Belledonne kan nås med lethed og er ideel til skiløb, snowboard og vandreture som er nærliggende Vercors - bjergene og Chartreuse bjerge. Selvstændige proklameret ' - hovedstad i Alperne' er en guldgrube af udendørs aktiviteter og det er mest berømt for vært for de Olympiske Vinterlege tilbage i 1968.

For dem interesseret i at nyde nogle handling på pisterne, er Le Sappey en Chartreuse en af de mest fremtrædende take off point i området. Der er mange resorts at vælge imellem i bjergene og dagsture fra Grenoble er fælles.

Billig biludlejning på Grenoble er ideel til at komme til bjergene, men det kan også blive sagsøgt for at komme rundt i byen at se seværdigheder såsom Bastillen, Museum Grenoble og nyde shopping, der er fundet i centrum af byen.

Mange af hoteller her er gamle og de nyere er ofte bygget i gamle bygninger at give dem en mere rustik fornemmelse. Biludlejning på Grenoble kan engang arrangeres med dit hotelværelse, men de bedste tilbud er tilgængelige online. Drac og Isere floder mødes her og vandvejene skal du blot tilføje til de naturlige seværdigheder i Grenoble.

Indsamling destination

Kort: