Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Limoges Lufthavn

Limoges Bellegarde lufthavn står på regionen Limousin tærskel. Turister ankommer typisk her for at gå videre med deres videre rejser med bil til områderne Creuse og Haute - Vienne. Biludlejning i Limoges - Bellegarde lufthavn er tilgængelig for dem, der planlægger Kør - selv ture.

Limoges, er Frankrigs vest centrale del verdenskendt for sin udsøgte emalje og porcelæn. Besøgende kan stadig opleve og observere dygtige emalje produktion udføres på den plads, der anses for vestlige Frankrigs økonomiske kapital.

Beliggende på floden Vienne banker, bestod Limoges historisk af to dividere sektioner - Cite, på den nedre skråning med sine gamle huse og smalle gader og på topmødet i byen korrekt. I dag, er stadig ikke meget af kløften, men du kan stadig slentre gennem smalle snoede gader og nyd nogle kager på en af de mange hyggelige cafeer eller spadserer.

Limoges' placering er i området kendt som Massif Central, kaldes også ofte den franske landbrugs heartland. Her er det landlige miljø oversået med historiske byer, smukke dale og prestigefyldte chateaux. Området Limoges er berømt for sine lækre provincial retter samt. Et stort antal gården huse, herregårde og smukke slotte du vil passere når touring tilbuddet anstændige boliger. Biludlejning i Limoges - Bellegarde lufthavn tillader besøgende at fuldt ud at udforske denne charmerende område.

Den vest centrale del af Frankrig er ligetil at navigere i bil, som motorveje og veje er fremragende skiltet. Kørsel langs D941 road vest fra Aubusson til Limoges tager ca. en time. Périgueux er omkring 58 miles væk 93 og Paris næsten 250 miles. Billig biludlejning i Limoges - Bellegarde lufthavn er tilgængelig ved forudbestilling det online.

Indsamling destination

Kort: