Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Avignon Højhastighedstransport

Kommunen Valence ligger på venstre bred af Rhone i det sydøstlige Frankrig. Kendt for sin naturlige skønhed, er dette et populært turistmål, da det er forbundet med jernbane til to fremtrædende byer. Dette er et fantastisk sted at udforske med privat transport og der er masser af tilgængelige Biludlejning på Valence jernbanestation - TGV.

Valence er velsignet med en lang række fantastiske kirker og kapeller at udforske. Måske er det mest slående eksempel domkirken St. Apollinaris, hvilke egenskaber en højt dekoreret og interessant apsis.

Dem, der har indsamlet billig biludlejning på Valence jernbanestation – TGV vil også kunne køre til Chapelle des Cordeliers at undersøge dens usædvanlige konstruktionsegenskaber, mens templet St Ruf ligger også i nærheden.

Valence kan findes på Rhônes venstre bred, og på solrige dage, mange turister vælger for at tage en sejltur langs Rhone, hvilket er en god måde at se seværdigheder i komfort. Valence er også et fantastisk sted at nyde en lille shoppingterapi da der en god række smarte butikker findes her.

Denne region i Frankrig venter på bare at blive udforsket med biludlejning på Valence jernbanestation – TGV og Valence gør det perfekte sted at bruge som en base, som den kystnære by Marseille kan nås på mindre end to timer ved at følge vejen A7. Følge vejen langs kysten er også en særdeles behagelig oplevelse og bilisterne er belønnet med en fantastisk havudsigt.

Indsamling destination

Kort: