Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Arles

Byen Arles i Frankrig er et must - besøg by i landet. Arles er hjemsted for nogle af Frankrigs ældste strukturer der dateres tilbage til romertiden. Arles har været opført som en UNESCO World Heritage Site siden 1981, og det tiltrækker masser af turister hvert år i vid udstrækning på grund af ruinerne fundet i denne by.

Navigere rundt denne by er mere bekvemt med tilgængelige Biludlejning på Arles. Der er en række bemærkelsesværdige steder at besøge i byen. Bemærkelsesværdige steder her omfatter ruinerne af en romersk teater, et gammelt amfiteater, Thermae (eller offentlige bade), en gammel obelisk og Alyscamps, hvilket er en enorm romerske begravelsesplads. En stor del af disse har bevaret nøje af den lokale regering.

En fantastisk struktur i denne by og kan nås med billig biludlejning i Arles er den romerske obelisk, som mentes at være rejst i det fjerde århundrede. Obelisken har ligger lige foran rådhuset, en højde på omkring 20 meter. Det har ingen indskrift og det er også lavet af rød granit. Også er i nærheden af obelisk en smukke springvand, der blev bygget i 1800 - tallet.

Også er værd at besøge i denne by Alyscamps, som er en kæmpe romerske begravelsesplads og betragtes som en af de mest berømte necropolises i løbet af middelalderen. Alyscamps ligger lige uden for byen. Det kan nås med biludlejning på Arles. Gaderne i denne necropolis er foret med grave og mausoleer. Men meget af gravene og forbliver her er blevet overført til det lokale museum.

Bortset fra gamle strukturer er der også masser af moderne virksomheder findes i denne by. Der er posh hoteller, restauranter og butikker langs gaderne. Der er også tilgængelig offentlig transport, som vil tage gæster til og fra byen.

Indsamling destination

Kort: