Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rodez Marcillac Lufthavn

Rodez er beliggende i den sydlige del af Frankrig og den er hovedstad i regionen Aveyron. Rodez Marcillac lufthavn er beliggende kun 10 miles fra centrum af Rodez og det er det vigtigste gateway i regionen for dem, der ønsker for at besøge Rodez og omegn.

Biludlejning i Rodez Marcillac - lufthavnen er stor for at besøge andre steder i nærheden Hérault, Gard, Cantal, Tarn, Lozère, Aveyron, masse og Tarn - et - Garonne. Nogle af de mest anerkendte navne i sektoren bil leje er placeret på denne travle endnu lille lufthavn.

Der er to landingsbaner i lufthavnen, og det har også for nylig gennemgået nogle nye udvikling samt at tilføje nogle nye flyveruter fjernes til sit allerede imponerende service liste. Billig biludlejning i Rodez Marcillac - lufthavnen gør det nemt for besøgende at komme til Rodez og opsuge dens mange attraktioner og gamle vartegn.

Historiske og arkæologiske Museum og Musée benægte Puech er begge beliggende i hjertet af Rodez og de gøre for en interessant par timer. Andre bemærkelsesværdige attraktioner er biskoppens palads, kirken Saint Amans og Cathedrale Notre Dame de Rodez, som alle kan findes med forudbestilt Biludlejning i Rodez Marcillac - lufthavnen.

Sydfrankrig er ofte besøgt om sommeren, da det kan prale med godt vejr, der trækker mange turister fra Europa og hele verden destinationer. Rodez er fejlagtigt besøgt af omkring 10 mennesker hvert år, der tror, de besøger regionen mere berømte Rhodos.

Indsamling destination

Kort: