Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Toulon Lufthavn

Toulon, Frankrig, er en naval by på Middelhavet. Det er strategisk placeret for dem, der ønsker en fantastisk tid i den franske del af Middelhavskysten. Det er i nærheden af og godt forbundet med tog, bus og/eller færge til andre populære rejsemål i Frankrig som Marseilles, Sardinien og St.Tropez at nævne nogle få. Toulon, men har sine egne seværdigheder ud over at være en praktisk portal til Côte d'Azur - regionen, og derfor besøger denne by skal være på din rute.

Du vil elske at udforske byen Toulon. Først, skal du besøge centrum af den gamle Toulon. Dette er, hvor du vil finde de historiske bygninger i Toulon, herunder domkirken gamle Toulon. Dette er også et godt sted for shopping, hvis du ønsker at tjekke ud indfødte Toulon kunst og kunsthåndværk.

Naturligvis, bør du også besøge Port d'Italie, som er en del af befæstningen bygget af Vauban i Toulon. Denne særlige del af befæstningen er blevet udødeliggjort i historie, for det er herfra at Napoleon Bonaparte forlod byen, da han forlod for sit italienske felttog.

Naturligvis Vaubans befæstninger omfatter meget mere end blot havnen d'Italie. Hvis du ønsker at spore befæstningerne og besøge andre steder i Toulon udover, du har brug for transport. Du kan spørge personalet i Avis, Europcar, Holiday Autos og Alamo på deres respektive Toulon lufthavn bil leje skriveborde for detaljer.

Indsamling destination

Kort: