Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Brignoles

Anset højt som købstad kendt for sin oliven, honning, og ferskner er kommunen i Brignoles. Det er beliggende i Provence - Alpes - Cote d'Azur - regionen i det sydlige Frankrig i departementet Var, og det er også let genkendelig på grund af dens 13 århundrede slot.

Brignoles er også berømt for sin gamle bydel helt tilbage fra middelalderen samt butikkerne kan du finde over det hele. I dag har det udviklet sig til en mere turist - orienteret by, så du kan føle sig velkommen og hjemme under dit ophold. Moderne tjenester som Biludlejning i Brignoles tilbydes også at gøre din rejse nemmere.

Den gamle bymidte er bedst udforskes til fods så Gem dit billig biludlejning på Brignoles for at besøge de omkringliggende områder, der har bredere veje egnet til kørsel. Køre en kilometer syd for Brignoles at finde kapel Notre - Dame d'Esperance, der er kendt for sine barokke struktur.

Ved hjælp af din bil, kørsel langs en af landets historiske motorveje, Route Nationale 7, der blev brugt til at passere via Brignoles' sted Caramy. Du kan også køre 2 kilometer sydvest for Brignoles at besøge det 13 århundrede Abbaye de la Celle, et benediktiner kloster. Prioress 1600 - tals hus er nu et hotel, mens den romanske kirke af klosteret er allerede en sognekirke, som huser en 1400 - tallet krucifiks.

Fra Brignoles, kan du tage på dagsture til andre byer og byer i regionen. Med Biludlejning i Brignoles, køre 15,4 km til Gareoult og få der i 21 minutter, eller hovedet til byen toluen, omkring 48.4 km væk. Køre gennem D43 og A57 at komme dertil på 45 minutter.

Indsamling destination

Kort: