Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Tropez Lufthavn

Saint Tropez er en by og kommune beliggende på den franske Riviera i den sydøstlige del af Frankrig. Det er en del af regionen Provence Alpes Côte d'Azur og departementet varians. Saint Tropez er et populært badested, kendt for sine strande og dejlige by. Den bedste måde at se Saint Tropez er med biludlejning på Saint Tropez lufthavnen.

De rige og berømte nyde at besøge Saint Tropez. Det er også en populær destination for regelmæssig turister også. By Saint Tropez er charmerende, med sine små gader og gamle bygninger. Der er en rig historie her fra de middelalderlige gange der er tydeligt gennem arkitektur rundt i byen.

Saint Tropez ligger på i Saint Tropez - bugten og er omgivet af dejlige blå vand. De bedste attraktioner i Saint Tropez er strandene. Plage des Graniers er den eneste strand tilgængelige til fods og er beliggende ved noret. Øst for Saint Tropez på cape er der strandene Plage de la Moutte og Plage des Salins.

Den smukkeste samling af strandene i Saint Tropez findes langs Baie de Pampelonne. Syd for Saint Tropez og øst for Ramatuelle nås Baie de Pampelonne bedst med billig biludlejning på Saint Tropez lufthavnen. Fra byen drev ned D93 for tre miles, foretage nogen af lefts efter at føre dig til forskellige dele af stranden.

Ved kajen i byen er der mange caféer at nyde udsigten. Bag cafeerne er bygninger i byen, hvor du vil finde de fleste restauranter og butikker. Du skal besøge Place aux Herbes med biludlejning på Saint Tropez lufthavnen. Place aux Herbes er et travlt torv i byen, der ofte har boder med frugt, blomster og meget mere.

Indsamling destination

Kort: