Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Antibes

En ferierejse til Antibes i de sydøstlige dele af Frankrig vil tage dig til en af de mest populære turistdestinationer i hele verden. Bortset fra sine uberørte strande viser Antibes stolt sin gamle by arv som det fremgår på byens torv, hvor du vil se gamle strukturer og brostensbelagte gader.

En billig biludlejning i Antibes er nødvendig, hvis du planlægger at virkelig kæmning hver street og hjørne og går til alle de seværdigheder i Antibes tilbyder. Der er museer, bør du besøge såsom Picasso - museet, hvor værker af denne master er udstillet – for det meste minder om hans dage i Antibes.

Flere top Biludlejning i Antibes, at udbyde deres tjenester i Antibes omfatter Alamo, Budget, Dollar, Thrifty og Europcar.

Avis har også et kontor her på Boulevard Albert; Carloc er på Avenue Phillippe Rochat; Europcar er langs Boulevard Foch; Hertz på Route de Nice; National Car Rental på Route des Dolines; og leje en bil er langs Boulevard Albert.

Hvis du har børn rejser med dig, er strandene i Antibes perfekt, fordi de har faciliteter til at sikre børns sikkerhed og også holde dem underholdt. Gamle Antibes Beach er den perfekte strand for dem, der rejser med små børn på slæb.

Indsamling destination

Kort: