Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Raphael

På den franske Côte er d'Azur Saint Raphael badeby. Det er omkring 15 miles fra den livlige superstar tilholdssted i Cannes på tværs af et meget bjergrigt vej. Tusindvis af turister flokkes til stranden hvert år og tage i seværdigheder og lyde af denne kosmopolitiske by.

En fantastisk måde at komme rundt i området resort er ved leje af bil i Saint Raphael. Du kan derefter slappe af og besøge museer og attraktioner på din egen fritid og sørg for ikke at få alt for træt ved at gøre så meget på én dag. En af de store aktivitet destinationer er for langt til stranden. Du kan slappe af hele dagen eller tage op nogle vandsport med lidt energi og entusiasme.

Shopping er stor i området og du kan købe en lang række ting i byen fra simple souvenirs til venner og familie derhjemme eller tøj shopping for noget særligt. Langs promenader finder du markedsboder, der sælger en bred vifte af stranden varer som solbriller og håndklæder.

Med billig biludlejning i Saint Raphael kan du drager ud lidt mere og oplev den fantastiske forvandling i terræn. En kort køretur øst finder du et stort bjergområde, der har markeret ud vandreture og fantastisk udsigt over Middelhavet.

Biludlejning i Saint Raphael er den bedste løsning for din transport når opholder sig i området. Ture op til Cannes tilbyder nogle fantastisk udsigt over området og du vil komme på tværs af en stor national park, der er åben for offentligheden året rundt.

Indsamling destination

Kort: