Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Antibes Train Station

Resort by i Antibes er et populært turistmål i departementet Alpes - Maritimes i Frankrig. Antibes er beliggende med udsigt over Middelhavet. Byen besøges ikke kun på grund af dens lokale websteder, men også for dets aktive natteliv og tilgængelige vandaktiviteter for alle typer af rejsende.

Navigere rundt i byen er let med billig biludlejning på Antibes Rail Station. Togstationen ligger bekvemt i nærheden af hjertet af byen og tager passagerer til og fra byen. Dens højhastighedstog link byen til andre europæiske byer og i de nærliggende byer i Frankrig.

Med billeje på Antibes jernbanestation, kan turister udforske seværdigheder og lyde af byen. Med dens middelhavsklima er byen et berømt sted for strandelskere. Byen har omkring 48 strande, geografisk spredte over byens 25 kilometer kystlinje. Disse strande tillader også turister til at engagere sig i en bred vifte af vandsport, herunder sejlsport, kajak, dykning og båd ride.

Også tilgængelige med biludlejning på Antibes jernbanestation, rejsende kan også tage til nærliggende parker og attraktioner. Fort Carré, Cap d'Antibes woods, Exflora, Eilenroc og Villa Thuret, er blot nogle af de naturskønne parker i denne by. I disse, kan besøgende har en picnic og bare slappe af mens du nyder den smukke natur.

Bortset fra disse har byen også en række museer, herunder arkæologi Museum, som er beliggende på en 1600 - tals fæstning, Bastion St André. Andre museer omfatter Napoleon Naval Museum, Picasso Museum, La Tour Museum og museet Absinthe.

Indsamling destination

Kort: