Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Monaco

Monaco jernbanestation er den vigtigste jernbane hub i Monaco, et populært feriemål og verdens anden mindste suveræn stat efter Vatikanet, som er berømt for at være legeplads for Hollywood filmstjerner og det sted, hvor den berømte formel 1 street race sker hvert år. For at nå til Monaco, turister tage et tog fra en af de franske byer eller flyve til lufthavnen i udkanten af byen.

Monaco jernbanestation er godt beliggende i byen og ligger tæt på adskillige andre seværdigheder. Hvis du ønsker at få nemt på denne ferie, giver Biludlejning på Monaco Rail Station den mest bekvemme måde at komme rundt i Monaco og rejser fra sted som oceanografiske Museum og akvarium, og derefter til Prince's Palace.

Selv at komme til området fra en anden indenlandsk by og arrangere biludlejning på Monaco jernbanestation tilbyder den bedste kendt måde at komme rundt i både Monaco og sydøst Frankrig, du er ikke tvunget til at bo her under hele rejsen og kan altid tage en pause i Alperne, hvis du kan lide at bryde ting en smule.

Hvis du blot ønsker at besøge andre franske byer på denne tur men, kan du bruge din leje bil eller nogen af tog fra Monaco Rail Station til at få dig til en af en række destinationer, som Lyon, og mens kørsel længere langs kysten vil tage dig til Nice og Cannes.

Når du ikke er udforske området til fods eller med billig biludlejning på Monaco jernbanestation, kan du nyde nogle af verdens fineste mad og drikke i barer og restauranter, der fredeligt har udsigt til en af verdens mest berømte havne, som ofte er vædret med lystbåde og endnu mere travlt når F1 kommer til byen.

Indsamling destination

Kort: